Hør hvad andre siger

Med sit exceptionelle nærvær, tryllebinder Frederik Svinth højskoleeleverne på en måde, som er bemærkelsesværdig. Han inviterer til dialog og refleksion, og sætter spor i eleverne. Det er ikke sidste gang vi inviterer Frederik Svinth til at holde foredrag for vores højskoleelever.

Eva Terp-Hansen, Nordjyllands Idrætshøjskole 

Hans rolige væsen og samtidige store passion for inddragelse, skabte en perfekt tryg ramme, hvo rnærværet var i fokus og hvor snakken kunne få lov at vokse.

Antoniett Vebel, Muskelsvindfonden

Det var et fremragende arrangement, hvor du med din ro, tilstedeværelse og viden fik skabt et socialt arrangement med masser af mening. 

Claus Pettersson, leder af Syddjurs Biblioteker

Igen har Frederik Svinth være på Rødding Højskole og holdt et oplæg om venskab og ensomhed for vores elever i begyndelsen af deres ophold. Det gjorde han som altid på en meget nærværende måde krydret med en række personlige eksempler og diskussioner i øjenhøjde med eleverne. Således går eleverne altid fra Frederiks oplæg med stort udbytte, der direkte omsættes i den efterfølgende dagligdag med en større opmærksomhed på hinanden.

Mads Rykind-Eriksen, Rødding Højskole

Foredraget med Frederik var inspirerende, rørende og med meget enkle øvelser, fik vi allesammen tips til, hvordan vi kan komme et spadesstik dybere og give en samtale mere indhold og det skabte en fantastisk stemning til vores event.

Rikke, LittleBigHelp Fundraiser event

Hør hvad andre siger

Det er så godt et arrangement! Virkelig gode snakke, virkelig god mad og også pæn natur, det kan ikke være meget bedre!

Fie

Når man kommer igang begynder magien at indhente en, og den sidder i kroppen længe.

Thorbjørn

Frederiks introduktion om dét at tale sammen på forskellige måder, foranledigede en stor åbenhed mellem deltagerne, der gjorde aften uforglemmelig.

Rebekka