få lavet et samtalepsil

Collab med SNAK

Gennem 10 år har vi konceptudviklet, designet og udgivet over 40 forskellige samtale- og selskabsspil med noget for enhver smag af sjove, dybe og hyggelige spørgsmål, der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer. 

Collap med SNAK

Bliv en del af den gode samtale

Vi har en mission om at være et community af foredragsholdere, rollemodeller og ambassadører som, med deres egen fortælling gennem foredrag, talkshows og workshops, binder hvert samtalespil op på en oplevelse, så vi i fællesskab kan bringe mennesker tættere sammen. Sammen om venskabet, fællesskabet og samtalekulturen.

Tidligere cases

 • Landsforeningen Liv&Død

  SNAK har sammen med Landsforeningen Liv&Død, og i forbindelse med udgivelsen af en ny dokumentar på CPH DOX, udarbejdet et sæt samtalekort om netop livet og døden. 

  At samtale om død og sorg kan være en stor udfordring, særligt som pårørende eller ven. Men døden er en uundgåelig del af livet og netop derfor giver det mening at tale om den.

  LIVET OG DØDEN er et sæt samtalekort som berør glæden og smerten ved livet. Spørgsmålene imødekommer de svære samtaler der er gode at tage for alle, særligt når døden kommer helt tæt på.

  Design af Signe Bagger.

  Læs mere og køb online
 • Forlaget Fortæl

  I samarbejde med Forlaget Fortæl har vi udviklet samtalekortene til Livshistorier. Om livet mens vi lever det. 


  “Vi er alle en del af en større fortælling, der hverken starter eller slutter med os selv. At dele erindringer og bevare sine fortællinger til næste generation, er én af vores ældste traditioner - men desværre en tradition som er ved at uddø. Det vil vi gerne ændre - derfor har vi startet Forlaget Fortæl,” fortæller stifter Maria Lya Leerbeck. 


  Dette sæt samtalekort har til formål at danne rammen for at fortælle og lytte til nogle af de vigtigste historier fra livet, sammen med dem du holder af.


  Design af SNAK.

  Læs mere og køb online
 • Amanda Lagoni

  Sammen med sexolog og parterapeut Amanda Lagoni har vi udviklet 55 samtalekort med spørgsmål der sætter gang i samtalen om lyst. 

   

  “Lyst er et af de mest hyppige emner i mine samtaler med par. Og jeg er vildt begejstret over at kunne tilbyde dette spil som en hjælp til at sætte samtalen i gang om lyst, og samtidig skabe en viden om og forståelse for sin egen og sin partners lyst,” siger Amanda Lagoni. 


  Udover at være sexolog og parterapeut, er Amanda også forfatter og aktuel med bogen “Lidt om lyst”.   


  Design af Lene Gammelgaard.

  Læs mere og køb online
 • Den Kreative Afdeling

  I samarbejde med Kirsten Trøllund Boje fra den Den Kreative Afdeling har vi i fællesskab udviklet spillet KREA. 


  Med små kreative øvelser og lege på hvert kort, giver spillet børn, unge og familier imellem mulighed for at slippe idéerne løs og samtidig have nærværet i fokus og få nogle gode snakke, mens de sysler.   


  På hvert kort står et tema, et materiale og et kreativt produkt – resten er op til jer. Spillet bruges i dag ude på en række forskellige folkeskole, fritidsklubber og SFO’er som en hjælp til at sætte den kreative leg i gang. 


  Design af Ruth Foster. 

  Læs mere og køb online
 • Flemming Møldrup & Carsten Holm

  Kender du musiktypen? Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig? 


  Livstilsekspert Flemming Møldrup og radiovært Carsten Holm er med deres musikalske talkshow ’To mikrofoner og en stak vinyler’ gået sammen med samtale‑ og selskabspillet SNAK og designet et sæt musikalske samtalekort der hedder MUSIK. 


  Om de minder og følelser, musikken kan vække. Og om de gode, dybe samtaler der følger med, når minderne vælter frem. 


  Design af SNAK. 

  Læs mere og køb online
LIVET og døden - Samtalekort der hjælper med at sætte ord på de store spørgsmål om livet og døden
LYST - Sæt gang i samtalen om lyst
KREA - En legende tilgang til kreativitet.
MUSIK - Samtalekort om musik.

Samarbejde med Kærgården om stor kampagne

Fra idé til gennemført samtalespil

 • Konceptudvikling

  Gennem 10 år har vi konceptudviklet, designet og udgivet over 40 forskellige samtale- og selskabsspil der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer. 

  Læs mere
 • Illustration og design

  For hvert samtalespil sætter lokale kunstnere og illustratorer deres personlige streg over æskerne, som efterhånden er blevet et særtegn for SNAK. Altid med fokus på god kvalitet og dansk design. 

  Bliv inspireret
 • Lokal produktion

  SNAK er et dansk brand med mulighed for tryk og produktion både lokalt i Aarhus samt i udlandet. Gennem tiden har vi, ved skræddersyet samarbejder, produceret alt fra 50 til 5000 stk. afhængig af projektets formål.

  Kontakt og hør mere